Compozite

Materiale compozite de inalta calitate

      Rocas Decor este o companie in continua dezvoltare, dorindu-ne sa tinem pasul cu exigentele clientilor si sa oferim solutia optima pentru fiecare proiect. In scurt timp am reusit sa ne dezvoltam, astfel incat sa devenim un nume pe piata de profil, reusind sa imbinam traditia cu tehnologia de ultima generatie. Drept urmare, ca plan de investitii, am inaugurat proiectul “The Big 4”. Odata cu acest proiect am dat drumul unei noi linii de productie si prelucrare a pietrei naturale, asa incat sa putem onora orice tip de proiect.


       Avand in echipa noastra numai profesionisti cu traditie si experienta in acest domeniu, suntem mereu in concordanta cu cerintele pietei, astfel incat venim in intampinarea clientilor nostri cu acest proiect de anvergura, “The Big 4”. Datorita faptului ca detinem propriile cariere de piatra, dar derulam si colaborari speciale cu alte cariere, am decis sa introducem 4 materiale de baza – travertinul Toscana, calcarul Athos Ivory(Vratsa), calcarul Bardolino si Andezitul – din care putem sa va oferim orice tip de produse din piatra de care aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra, la dimensiuni fixe sau personalizate, astfel incat fiecare proiect, indiferent de anvergura sa ia forma finala pe masura asteptarilor dumneavoastra:

- placaje de piatra naturala

- borduri

- ancardamente

- masive

- piese special debitate la dimensiuni s.a.

      Travertinul Toscana este un material disponibil taiat la venatura sau invers din care realizam la comanda blaturi din travertin, glafuri din travertin, trepte din travertine,masive la dimensiunile solicitate de dumneavoastra. Calcarul Vratsa Athos Ivory este un calcar de inalta calitate, in nuante de crem, ce se poate asorta usor cu orice stil decorativ, fiind usor de introdus intr-un ambient contemporan, clasic sau chiar ultramodern. Calcarul Bardolino este un calcar ce se extrage din carierele noastre, el putand fi debitat si prelucrat in multiple tipuri de produse finite. Andezitul este o roca magmatica rezistenta la compresiune (trafic auto) si la trafic intens. Se preteaza foarte bine la orice tip de amenajare exterioara si interioara.


      Unul dintre motivele pentru care clientii nostri ne apreciaza cel mai mult, nu este doar, calitatea produselor ci si preturile accesibile. In noi ei vad un partener de incredere si loial care le ofera profesionalism fiecaruia dintre ei. Suntem extrem de mandri de calitatea excelenta a produselor puse la dispozitia clientilor nostri si de nivelul ridicat al serviciilor oferite. Fiecare lucrare realizata cu ajutorul pietrei naturale este unica! Varietatea de culori, nuante, finisaje si texturi asigura obtinerea ambiantei dorite, in care va veti simti cu adevarat confortabil. Suntem preocupati de imbunatatirea serviciilor oferite si de satisfacerea la cel mai inalt nivel a nevoilor clientilor si partenerilor nostri. Seriozitatea si calitatea sunt principiile pe baza carora ne ghidam mereu in relatia cu clientii nostri.

4